• Vakkundig gecertificeerd
  • Landelijke dekking in Nederland
  • Vrijblijvende offerte

Dakrandbeveiliging is zeer belangrijk als u vaak werkt op een dak, bijvoorbeeld in Zuid-Holland. Val-Veilig, dé specialist in dakrandbeveiliging uit Renswoude (nabij Veenendaal), verzorgt verschillende beveiligingsvoorzieningen, zodat u altijd veilig werkt. Dakrandbeveiliging bij uw werkplek in Zuid-Holland zorgt er door middel van verschillende randbeveiliging mechanismen voor dat er geen valongevallen gebeuren wanneer u op het dak werkt.

Projecten

Bekijk onze recente projecten gemaakt voor verschillende bedrijven en particuliere aannemers.

 

Verschillende vormen van dakrandbeveiliging voor u in Zuid-Holland

Dakrandbeveiliging is er in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor valnetten, maar ook een lichtgewicht stalen beveiligingsconstructie als randbeveiliging voor op uw dak in Zuid-Holland is een goede optie. Al onze vormen van dakrandbeveiliging zijn gecertificeerd, zodat u uw werkplek in Zuid-Holland of elders optimaal kunt beveiligen. Zo werken u en uw collega’s volledig volgens de ARBO-richtlijnen. Wanneer kiest u voor valnetten en wanneer voor stalen dakrandbeveiliging? Hierover adviseren wij u natuurlijk graag. De beste keuze is namelijk afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals het werkoppervlak en het feit of u op een plat of juist een schuin dak werkt. Voor welke optie u ook kiest, u bent verzekerd van de beste randbeveiliging voor op het dak bij u in Zuid-Holland.

Direct contact met ons opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u graag eens een afspraak maken? Neem contact met Sven Kost op via onze contactgegevens en wij helpen u graag!

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Ons kleine, jonge team heeft een frisse kijk op uw situatie. Door de ervaring die we hebben opgedaan met dakrandbeveiliging in Zuid-Holland, voorzien we u van gedegen advies over de beste randbeveiliging voor uw dak. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@val-veilig.nl. Wij helpen u graag verder!

Contact