• Vakkundig gecertificeerd
  • Landelijke dekking in Nederland
  • Vrijblijvende offerte

Werkt u regelmatig op hoogte, zoals langs gevels en op daken van kantoorgebouwen? Dan is goede valbeveiliging laten plaatsen bij uw werkplek in bijvoorbeeld Zuid-Holland essentieel. Deze valbeveiliging kunt u het best laten plaatsen door een specialist zoals Val-Veilig. Wij zijn gevestigd in Renswoude (vlak bij Veenendaal), maar wij verzorgen ook valbeveiliging in onder andere Zuid-Holland. U heeft hierbij de keuze uit verschillende vormen van valbeveiliging, zoals valnetten en steigerbeveiliging. Natuurlijk voorzien wij u graag van persoonlijk advies over het laten plaatsen van valbeveiliging bij uw werkplek in Zuid-Holland of elders in Nederland.

Projecten

Bekijk onze recente projecten gemaakt voor verschillende bedrijven en particuliere aannemers.

 

Valbeveiliging in verschillende vormen in Zuid-Holland en elders

Er zijn natuurlijk allerlei vormen te bedenken wat betreft valbeveiliging. Wat de beste optie voor u is, hangt af van verschillende factoren. U kiest bijvoorbeeld voor steigerbeveiliging als u vaak op steigers werkt. Werkt u vaak op daken, dan kunt u beter valnetten gebruiken. Zeker als u werkt op schuine daken, dan is het laten plaatsen van valnetten heel belangrijk. Wij bieden verschillende vormen van dakrandbeveiliging, zodat u en uw collega’s veilig het werk op het dak kunnen uitvoeren. Maar ook als u werkt langs een gevel, of bijvoorbeeld een hoogwerker, dan helpen we u graag met het veiliger maken van uw werk.

Direct contact met ons opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u graag eens een afspraak maken? Neem contact met Sven Kost op via onze contactgegevens en wij helpen u graag!

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Zoals u begrijpt zijn er verschillende mogelijkheden waarop wij valbeveiliging kunnen plaatsen op uw werkplek in bijvoorbeeld Zuid-Holland. Wij hebben al enige jaren ervaring, dus wij voorzien u graag van gedegen advies over het laten plaatsen van valbeveiliging. U neemt contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@val-veilig.nl.

Contact